fbpx

Transformă-ţi evenimentul într-un spectacol de lumină cu mobilierul luminos de la BARTOLOMEO!

La BARTOLOMEO, suntem mândri să fim furnizorul principal de mobilier și accesorii de închiriat pentru evenimente. Ne-am specializat în aducerea unui strop de magie și inovație în decorul fiecărui eveniment. Suntem încântați să îți prezentăm colecția noastră impresionantă de mobilier luminescent, echipat cu leduri RGB care își pot schimba culoarea în funcție de decorul evenimentelor tale. De la baruri mobile luminoase și mese înalte luminoase, până la scaune înalte de bar și console catering luminoase pentru închiriat, avem tot ceea ce îți trebuie pentru a transforma spațiul tău într-un spectacol de lumină și culoare.

350794921 1296899854576358 1821741714269342857 n
7bb119e5 533c 4148 b9e7 485d28cc49e0

Baruri mobile luminoase şi mese înalte luminoase:

Cu ajutorul barurilor mobile luminoase și meselor înalte luminoase de la BARTOLOMEO, poți adăuga o notă captivantă în decorul evenimentului tău. Aceste piese de mobilier nu numai că oferă un spațiu elegant pentru servirea băuturilor și aperitivelor, dar și atrag atenția cu iluminarea lor spectaculoasă. Utilizând aplicația mobilă, poți controla cu ușurință culorile ledurilor RGB, adaptându-le perfect temei și atmosferei evenimentului tău.

Scaune înalte de bar şi console catering luminoase:

Pentru a completa zona de bar sau zona de servire a mâncărurilor, scaunele înalte de bar și consolele catering luminoase sunt alegeri ideale. Aceste scaune moderne și confortabile, împreună cu consolele luminoase, vor oferi un aspect sofisticat evenimentului tău. Poți alege dintr-o gamă variată de culori și nuanțe, iar aplicația mobilă te va ajuta să le sincronizezi cu restul decorului pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Frapiere luminoase, corpuri de iluminat decorative şi bănci modulare luminoase:

La BARTOLOMEO, detalii precum frapierele luminoase, corpurile de iluminat decorative și băncile modulare luminoase sunt considerate esențiale pentru a completa designul evenimentului tău. Frapierele luminoase nu numai că păstrează băuturile răcoritoare, dar sunt și piese de mobilier captivante. Corpurile de iluminat decorative adaugă strălucire și eleganță în orice colț al evenimentului tău, în timp ce băncile modulare luminoase pot fi configurate în diferite moduri, adaptându-se perfect spațiului disponibil.

Seturi de terasă luminoase, fotolii luminoase, canapele luminoase şi pupitru conferinţă luminos:

Dacă evenimentul tău se desfășoară în aer liber sau ai nevoie de mobilier suplimentar pentru zonele de relaxare și conferință, BARTOLOMEO are soluții perfecte pentru tine. Seturile de terasă luminoase creează un ambient plăcut și relaxant pentru oaspeți, în timp ce fotoliile luminoase și canapelele luminoase adaugă un plus de confort și stil. Pentru evenimente și prezentări corporative, pupitrul conferință luminos este alegerea ideală, aducând un aspect modern și profesionist în spațiul tău.

 

Cu ajutorul aplicației mobile integrate, poți controla culorile și efectele de iluminare ale mobilierului luminescent. Astfel, vei putea personaliza atmosfera evenimentului tău în funcție de temă, preferințe și momentul specific al serii. Schimbă culorile pentru a crea o atmosferă romantică, vibrantă sau sofisticată, aducând magie și emoție în fiecare detaliu.

Echipa noastră de experți în evenimente este pregătită să te ajute în alegerea pieselor de mobilier și accesoriilor potrivite pentru a-ți transforma evenimentul într-o experiență de neuitat. Indiferent dacă organizezi o nuntă, o petrecere privată sau un eveniment corporate, mobilierul luminos de la BARTOLOMEO va aduce un plus de rafinament și originalitate în decorul tău.

 

Contactează-ne și descoperă colecția noastră impresionantă de mobilier și accesorii luminoase pentru închiriat. Lasă-ne să transformăm evenimentul tău într-un spectacol de lumină și culoare, creând amintiri de neuitat pentru tine și invitații tăi!

Scroll to Top

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!

×