fbpx
Activari de brand

Bine ați venit la BARTOLOMEO AGENCY, destinația dvs. de încredere pentru activări de brand!

Suntem aici pentru a vă ajuta să aduceți la viață viziunea și valorile brandului dvs. prin intermediul unor strategii creative și inovatoare, menite să impresioneze și să angajeze publicul țintă.

Ce ne definește?

Activare de BRAND cu impact: Ne specializăm în crearea de experiențe memorabile și autentice, care să atragă atenția și să creeze o conexiune puternică între brand și consumatori. De la activări de stradă la evenimente experiențiale, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți o impresie durabilă în mintea publicului dvs.

Gestionarea impecabilă a evenimentelor: Indiferent dacă este vorba despre un eveniment corporate, o lansare de produs sau o conferință de marcă, suntem aici pentru a asigura că fiecare detaliu este pus în aplicare cu precizie și profesionalism. De la planificare, logistică, productie publicitara si închirieri de produse, până la coordonarea in ziua evenimentului, vă oferim servicii complete pentru a vă asigura că evenimentul dvs. este un succes total.

Ce putem face?

Oferim o gamă largă de servicii, de la module pentru evenimente și standuri prototip personalizate, POSM, până la închirierea de recuzită pentru evenimente (baruri mobile, mese cocktail, corpuri de iluminat decorative, plante decorative, frigidere, barmani, hostess etc.) și producție publicitară și design grafic pentru a spori vizibilitatea brandurilor tale.

8+ ani

Experienta

Consultanta

Gratuita

250+

Evenimente

Clients, friends and partners

Scroll to Top

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!