fbpx

Închiriere pupitru luminos pentru conferinte SWISH

Oferim spre Inchiriere pupitru luminos si personalizabil pentru conferinte SWISH.

 

Închirierea unui pupitru reprezintă o soluție practică și elegantă pentru evenimentele dvs. corporative sau conferințe. Pupitrul oferă un spațiu ergonomic și funcțional pentru prezentări, discursuri sau alte activități publice. Avantajul major al acestui serviciu constă în posibilitatea personalizării pupitrului conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră.

Pupitrul poate fi personalizat cu logo-ul companiei dvs. sau cu orice alt text reprezentativ pentru evenimentul respectiv. Acest aspect adaugă un element distinctiv și profesional prezentării dvs., oferind o imagine coezivă și memorabilă pentru participanți.

Prin închirierea pupitrului nostru, beneficiați de un design solid și elegant, alături de opțiunea de a adăuga elemente personalizate. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi detalii suplimentare și a discuta despre opțiunile de personalizare disponibile. Asigurăm o experiență fără griji, iar pupitrul nostru va deveni un element esențial pentru succesul oricărui eveniment.

Dimensiuni:

  • Lungime: 62 cm
  • Adancime: 53 cm
  • Inaltime: 120 cm

Pupitrul este dotate cu kit de iluminare cu led RGB cu control din aplicatie.

Cantitate disponibila 1 bucată.

8+ ani

Experienta

Consultanta

Gratuita

250+

Evenimente

Completeaza formularul

Scroll to Top

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!

×