fbpx

Inchiriere set complet pentru festival BARTOLOMEO SETUP

Oferim spre închiriere acest setup complet de bar pentru festivaluri, târguri, petreceri corporate sau petreceri private BARTOLOMEO SETUP.

Bucură-te de un festival plin de stil și rafinament cu setul nostru complet de bar, perfect conceput pentru a adăuga o notă de eleganță la orice eveniment. Indiferent că organizezi un festival muzical, un eveniment cultural sau o petrecere privată, acest set este alegerea perfectă pentru a crea un spațiu cu adevărat remarcabil.

Ce include setul:

Bar Modular Luminos:

Centrul atenției este barul nostru modular luminos, care nu doar servește băuturile tale preferate, ci devine și un element decorativ impresionant. Cu iluminare reglabilă, acest bar adaugă un strop de magie la orice festival.

  • 2 stati de servire

Mese de Cocktail Elegante:

Mesele noastre de cocktail aduc o atmosferă relaxată și chic. Cu designul lor modern și finisajele de înaltă calitate, acestea sunt locul ideal pentru a savura băuturile tale preferate.

  • 4 bucati

Scaune bar de design confortabile: 

Scaunele noastre de bar completează perfect mesele de cocktail. Confortabile și moderne, acestea oferă o înălțime perfectă pentru a te bucura de atmosfera vibrantă a festivalului.

  • 8 bucati

Canapea cu design unic:

Creează zone de relaxare primitoare cu canapelele noastre de design. Fie că oferă un loc de odihnă între concerte sau un spațiu pentru conversații relaxate, aceste canapele adaugă un element de lux și confort.

  • 1 bucata

Masuta joasa de cafea:

Adaptata designului modern al canapelei, această masuță de cafea redefinește eleganța și funcționalitatea spațiului.

  • 1 bucata

Corpuri de Iluminat decorative de design:

Iluminarea joacă un rol crucial în crearea atmosferei. Cu corpuri de iluminat decorative de design, vei adăuga o notă spectaculoasă la întregul spațiu, creând o atmosferă de poveste la fiecare pas.

  • 4 bucati

Plante decorative (palmieri, măslini)

Plantele decorative  sunt un element natural și rafinat la evenimentul dumneavoastră. Cu ajutorul plantelor decorative, transformam spațiul într-un mediu plin de viață și prospețime.

  • 2 bucati

Fiecare componentă din acest set strălucește vibrant datorită luminilor LED RGB, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul unei aplicații dedicate.

 

Stoc: 1 set

8+ ani

Experienta

Consultanta

Gratuita

250+

Evenimente

Completeaza formularul

Scroll to Top

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!

×